Effekten af Fysiurgisk Massage?

 • Personer med muskelspændinger: Fysiurgisk massage er effektiv til at lindre spændinger i muskler og forbedre fleksibiliteten/bevægeligheden.
 • Atleter/sportsfolk/motionister: Forbedre din præstation og fremskynde restitutionen med en målrettet fysiurgisk massage.
 • Arbejde: Lider du af arbejdsrelaterede smerter? Få lindring med en massage, der fokuserer på de områder, der påvirkes mest.
 • Afslapning/afstressende: Lad vores massører hjælpe med at reducere stress og fremme afslapning gennem fysiurgisk massage.

Book her i dag

 • Der ydes ikke tilskud fra Sygeforsikring Danmark til fysiurgisk massage.

  Fysiurgisk massage

  Fysiurgisk massage er en form for massage, der anvender dybdegående teknikker til at løsne spændinger i muskler og væv. Målet er at forbedre blodcirkulationen, øge bevægeligheden og lindre smerte, hvor massagen vil aktivere kroppens eget forsvar til heling af den givne problematik.

  Vi tilpasser hver behandling til dine specifikke behov. Uanset om du lider af muskelspændinger, har brug for genoptræning, eller blot ønsker en afslappende oplevelse, skræddersyer vi massagebehandlingen for at imødekomme dine mål og forventninger.

  Du bedes medbringe lagen og håndklæde til massagen.

  Massører:
  Vi er fysioterapeutstuderende og klinikkens massører. Vi anvender vores viden om anatomi, fysiologi og bevægelsesvidenskab til at skabe målrettede og effektive fysiurgiske massagebehandlinger.

  Vi behandler

  Eksempler på typiske problematikker, vi behandler.
  Har du smerter/gener tøv ikke med at kontakte os.