Osteopat Århus

  • Osteopati er baseret på de klassiske medicinske fag anatomi, fysiologi, neurologi, embryologi og patologi.
  • Osteopati er en behandlingsform, der via en grundig sygehistorie og undersøgelse forsøger at klarlægge og behandle årsagerne til dine symptomer.
  • Osteopatisk behandling foregår udelukkende via behandling med hænderne.
  • Osteopati har en holistisk tilgang til hver enkelt patient.
  • Osteopati er udviklet af den amerikanske læge, Andrew Taylor Still i 1874

Se vores behandlinger

Hvordan foregår en osteopatisk konsultation?

En osteopatisk behandling består af en grundig gennemgang af sygehistorie, herunder traumer (trafikuheld, cykelstyrt, faldtraumer), operationer, sygdomme osv.

Vores mål er at finde frem til den symptomgivende struktur og vurdere, om du er egnet til osteopatisk behandling. Hvis vi finder det nødvendigt, sender vi dig videre til yderligere udredning, inden vi påbegynder en osteopatisk behandling.

Hvis vi vurderer dig egnet til behandling, behandler vi ud fra en osteopatisk behandlingsstrategi, og ser kroppen som en helhed.

Vi benytter teknikker såsom: ledmanipulation, ledmobilisering, muskelstræk og fasciestræk og påvirker derfor muskel-skeletsystemet, nervesystemet, blodcirkulationen, lymfesystemet, immunforsvaret og organsystemet.

Afhængig af omfanget af dine symptomer og sygehistorie varierer et behandlingsforløb fra 2 – 3 behandlinger til 6 – 7 behandlinger. Der kan være behov for vedligeholdende behandlinger hver 3. – 4. måned.

Du bedes medbringe lagen eller håndklæde til behandlingen.

Vi behandler

Eksempler på typiske problematikker, vi behandler.
Har du smerter/gener tøv ikke med at kontakte os.